Ξέρετε πως κατασκευάζεται το έμβλημα της πόρσε;; VIDEO


Η ιστορία του αναγνωρίσιμου συμβόλου

Το αναγνωρίσιμο σήμα που κοσμεί τα τετράτροχα δημιουργήματα της Porsche κρύβει τη δική του ιστορία.
Χρησιμοποιήθηκε για τα μοντέλα που παρήχθησαν το 1952 και έκτοτε παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο. Λέμε σχεδόν, γιατί μέχρι το 1988 είχε υποστεί τρεις μικρές τροποποιήσεις.

Αρχικά, προτάθηκε σαν πιστοποιητικό γνησιότητας για την Type 356 κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μεταξύ του Ferry Porsche και του αμερικανού εισαγωγέα Max Hoffman, το 1952.

Την ίδια χρονιά, ο διευθυντής του τμήματος διαφήμισης, Herrmann Lapper και ο σχεδιαστής Franz Xaver Reimspieß, δημιούργησαν ένα προκαταρκτικό σχέδιο , που με ορισμένες αλλαγές, χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα.

Ο Reimspieß, που φέρεται και ως σχεδιαστής του σήματος της Volkswagen το ’36, φιλοτέχνησε ένα οικόσημο που συμβολίζει τις αρχές της εταιρείας.

Στο κέντρο της χρυσής ασπίδας, απεικονίζεται το άλογο του στρατού της Στουτγάρδης, ενώ σημειώνεται και το όνομα της πόλης.

Η σύνθεση περιβάλλεται από το κόκκινο και μαύρο χρώμα και οι τριάδες των κεράτων του οικόσημου του βασιλείου της Württemberg-Hohenzollern.

Ανάλογη φροντίδα με την κατασκευή των μοντέλων του εργοστασίου, δίνεται και στην παραγωγή του σήματος που τα κοσμεί και μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"