Παιδάκι έχει αλλεργία στα...Χριστούγεννα


Αλλεργία στα…

Χριστούγεννα έχει παιδάκι, μόλις 3 ετών, που δεν
μπορεί να χαρεί καθόλου τις γιορτές.

Για την ακρίβεια, ο μικρός Charlie έχει αλλεργία σε όλα τα «χριστουγεννιάτικα» τρόφιμα, όπως σοκολάτα και ξηρούς καρπούς, ενώ φαγούρα του προκαλούν και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αληθινά και ψεύτικα!!!
 

Η μητέρα εξηγεί πώς όταν το παιδί της ακουμπήσει κάποιον που έχει φάει φιστίκια, τον πιάνει τρομερή φαγούρα και ξύνεται μέχρι που ματώνει.
 

«Είναι τρομακτικό. Το καταλάβαμε όταν ήταν 18 μηνών και τον κρατούσε στην αγκαλιά ένας φίλος που είχε φάει φιστίκια. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς ήταν το παιδί μου», λέει η μητέρα στην Daily Mail και εξηγεί ότι φέτος θα είναι για αυτούς πολύ δύσκολες οι γιορτές, καθώς ο μικρός αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο διασκεδαστική είναι αυτή η εποχή για τα παιδιά!
 

Οι γονείς του φοβούνται να τον αφήσουν ακόμα και στις σχολικές εορτές μόνο του, μήπως φάει κάτι που τον πειράξει.
 


Αυτο θα πει γκαντεμιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"