Η καινούργια ηθοποιός που θα υποδυθεί την Χουρέμ !

Η Μεριέμ Ουζερλί, η μέχρι τώρα Χουρέμ του σίριαλ περνάει οριστικά στο παρελθόν! Δείτε ποια ηθοποιός είναι επικρατέστερη για να πάρει το ρόλο!


«Χουρέμ γιοκ» φέρεται να είπε ο παραγωγός της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» Τιμούρ Σαβτζί σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους 200 συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet με τίτλο « συνεχίζουμε την πορεία μας χωρίς τη Χουρέμ» η εταιρεία παραγωγής της σειράς , λαμβάνοντας τη συμπεριφορά της ηθοποιού Μεργιέμ Ούζερλι η οποία υποδύονταν τη Χουρέμ, η οποία εγκατέλειψε τα γυρίσματα και πήγε στη Γερμανία, αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχουν σκέψεις για την ολοκλήρωση της σειράς για φέτος, (σ.σ. τρια επεισόδια) χωρίς τη Χουρέμ, όπου το σενάριο θα προβλέπει πως θα ταξιδέψει να δει έναν από τους γιους της.



Για την επόμενη σεζόν εξετάζονται τα ονόματα πολλών ηθοποιών. Η τουρκική εφημερίδα Akşam αναφέρει πως επικρατέστερη στη θέση της Μεριέμ είναι η έμπειρη ηθοποιός Βαχιντέ Γκιορντούμ. Η 48χρονη είναι στενή φίλη με τον παραγωγό της σειράς Τιμούρ Σαβτζί.



Τον επόμενο χρόνο η Χουρέμ στη σειρά «Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής» ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και θα παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια της ζωής της.



Η Μελτέμ Ούζερλι υποστηρίζει πως νοσηλεύεται στη Γερμανία λόγω ψυχολογικής διαταραχής από υπερκόπωση. Πάντως φήμες αναφέρουν πως η Μεργιέμ Ούζερλι έχει τσακωθεί με την εταιρεία παραγωγής και συγκεκριμένα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Τιμουρ Σαβτζί. Η ίδια ζήτησε τη μείωση του χρόνου των γυρισμάτων και την αύξηση της αμοιβής της που φτάνει τις 20.000 λίρες το επεισόδιο( 8000 Ευρώ). Η Μεργιέμ ουσιαστικά ζητά χρήματα απο τις πωλήσεις της σειράς σε 45 χώρες του εξωτερικού. Η τουρκική εφημερίδα Posta είχε αναφέρει αναφέρει πως «η Χουρέμ τρελάθηκε όταν έμαθε πως ο Χαλιτ Εργκεντς (Σουλεϊμαν) λαμβάνει 60.000 λίρες (24.000 Ευρω) το επεισόδιο και μερίδιο από τις εισπράξεις της σειράς στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!



X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"