Το πιο περίεργο νοσοκομείο στον κόσμο...


Με εκατοντάδες πορσελάνινα και πλαστικά πόδια, χέρια, κεφάλια να στοιβάζονται σε μεγάλα κουτιά, στα πολλαπλά ράφια, ο χώρος μοιάζει το λιγότερο στοιχειωμένος!
Κι όταν μάλιστα ο επισκέπτης αντικρίσει το «Νεκροταφείο για κούκλες», μια ανατριχίλα διαπερνάει το κορμί. Κι όμως το «Original Doll Hospital» ή αλλιώς το «Νοσοκομείο για κούκλες» προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη… θεραπεία του σε κατεστραμένα κοριτσίστικα παιχνίδια εδώ και 100 περίπου χρόνια χωρίς διακοπή.

«Από το 1913, όταν ορισμένες κούκλες υπέστησαν ζημιές κατά τη μεταφορά τους από την Ιαπωνία», λέει ο Gail Chapman, σημερινός ιδιοκτήτης και συμπληρώνει: «Η οικογένειά μου αποτέλεσε για πολλά χρόνια το σωτήρα εκατοντάδων χιλιάδων νεαρών κοριτσιών που η κούκλα τους έχασε το πόδι της, το χέρι της ή ακόμα και το κεφάλι της, αναβιώνοντας μέχρι σήμερα αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας σε εκατομμύρια ανθρώπους». 

Αίθουσα αναμονής, δωμάτιο νοσηλείας αλλά και νεκροταφείο συνθέτουν το νοσοκομείο, όπου οι «ασθενείς» περιμένουν υπομονετικά τη θεραπεία τους, που τις περισσότερες φορές είναι επιτυχημένη. Άλλωστε η συνταγή της… επιδιόρθωσης δεν περιλαμβάνει εδώ φάρμακα, χάπια ή σιρόπια, αλλά πολλή αγάπη και μεράκι, υπομονή και επιμονή, γι’ αυτό και έχει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 Πηγή:perierga.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"