Πετάει για την… πρόκριση η Εθνική




 



Όρεξη για δηλώσεις δεν είχαν οι διεθνείς κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βοσνία-που έγινε με μικρή καθυστέρηση επειδή… καθυστέρησε η πτήση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή-το πρωί της Πέμπτης (11:00). Όμως ήταν φανερή στα βλέμματά τους η πίστη πως θα φέρουν εις πέρας μία ακόμη δύσκολη αποστολή και παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα θα κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Θεωρητικά και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Αν και οι δύο ομάδες θα παραμείνουν ισόβαθμες και οι Βόσνιοι έχουν πολύ καλύτερο συντελεστή τερμάτων, οι αυριανοί αντίπαλοι έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα (έχουν μεταξύ άλλων να ταξιδεύουν στη Σλοβακία) και είναι πιθανό να στραβοπατήσουν. Πάντως ο πρώτος στόχος της ελληνικής ομάδας είναι η νίκη, όπως δεν διστάζουν να πουν και οι ίδιοι οι διεθνείς ή ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος προπονητής, που χθες μίλησε αρκετή ώρα στους παίκτες του για το ματς, φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει. Αυτό θα αποτελούν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Αβραάμ, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χολέμπας, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.
Η πτήση τσάρτερ θα προσγειωθεί στο Σαράγεβο και το απόγευμα (19:30 ώρα Ελλάδος) θα γίνει η τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της Ζένιτσα, που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα της Παρασκευής, ενώ λίγο πριν θα έχει προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος.
 sport-fm.gr
tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!



X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"