ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Παιδι-θαυμα μπορεί να βλέπει τα ΠΑΝΤΑ μέσα στο σκοτάδι!Το συγκεκριμένο παιδί που θα δείτε στο βίντεο έχει εκπλήξει τους ειδικούς οφθαλμίατρους που τον έχουν εξετάσει στην Κίνα.Τα μάτια του λαμπυρίζουν στο σκοτάδι, ενώ μπορεί να βλέπει πιο καλά και από μια γάτα στο απόλυτο σκότος, να γράφει και να διαβάζει. Το χρώμα των ματιών του είναι ανοιχτό γαλάζιο (σπάνιο για Κινέζο) ενώ όταν βρίσκεται σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο, ή ακόμη και την νύχτα, τα μάτια του λαμπυρίζουν σαν πυγολαμπίδες.
Ο Νογκ Γιουχούι γεννήθηκε με ανοιχτά γαλάζια μάτια και ο πατέρας του όταν έφτασε στην ηλικία των 4 τον πήγε στο νοσοκομείο της πόλης Ντάχουα στη Νότια Κίνα. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την καταπληκτική ικανότητα του μικρού να μπορεί να βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι με ευκολία. Για να καταλάβετε, μπορεί και βλέπει στη νύχτα όπως βλέπουμε όλοι οι άνθρωποι με το φως της ημέρας. Ο ίδιος ο μικρός λέει ότι την ημέρα το φως είναι σαν να τον τυφλώνει και τον ενοχλεί αρκετά. Στο βίντεο που προβλήθηκε στις ειδήσεις της Κινέζικης τηλεόρασης θα δείτε τον μικρό Νογκ και τον πατέρα του να μιλάνε και να λένε τι συμβαίνει, ενώ θα παρακολουθήσετε τον Νογκ να γράφει στο απόλυτο σκοτάδι και να μπορεί να ξεχωρίζει τραπουλόχαρτα.
Πηγή: iatropedia
mothersbog.gr
aniwthoi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"