Μια δωδεκάχρονη άφησε πίσω τον Ainstain


Μια 12χρονη Ινδή, μετανάστρια από τα 7 της χρόνια στη Βρετανία όπου ζει με τους γονείς της, βαθμολογήθηκε με 162 μονάδες στο τεστ IQ της Μένσα.


 Έτσι κατάφερε να ξεπεράσει κατά 2 μονάδες τον Στίβεν Χόκινγκ αλλά και τον Αλμπερτ Αϊνστάιν! Σύμφωνα με την huffingtonpost, η Νέχα Ραμού συγκαταλέγεται, πλέον, στο 1% των εξυπνότερων ανθρώπων της Βρετανίας, σύμφωνα με την κατάταξη της Μένσα.

 Οι γονείς της, γιατροί στο επάγγελμα,, δήλωσαν ότι η κόρη τους πάντοτε ήταν πάντοτε ακλή μαθήτρια, σχολείο αλλά δεν είχαν διανοηθεί ποτέ ότι θα έφτανε σε μια τέτοια επίδοση.

 Όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια αρίστευσε σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τεστ γραμματικών γνώσεων. Στη συνέχεια, έκανε το τεστ της Μένσα όπου εξασφάλισε το υψηλότερο δυνατό σκορ για άτομα κάτω των 18 ετών.

 Η ίδια πάντως δήλωσε ότι της φάνηκε δύσκολο το τεστ της Μένσα και δεν περίμενε ότι θα καταφέρει να γίνει μέλος της. Ήδη, πάντως, έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα για μια θέση σε γνωστά πανεπιστήμια όπως το Harvard.

 Σημειώνεται ότι ο Αϊνστάιν δεν είχε δοκιμάσει το τεστ -καθώς δεν υπήρχε όσο ήταν ζωντανός- αλλά οι ειδικοί τον έχουν κατατάξει στις 160 μονάδες.

real.gr
tsekoyratoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"