Απίστευτο! Το σκυλάκι που έμαθε να προχωρά μονο με τα 2 ποδαράκια του και συγκινεί τους πάντες...


Είναι ένα από τα τρικ που τα περισσότερα αφεντικά προσπαθούν να μάθουν στον σκύλο τους. Ο Ντιάν-Ντιάν, όμως, αναγκάστηκε να το κάνει, καθώς γεννήθηκε χωρίς τα δύο μπροστινά του ποδαράκια, και πλέον, μπορεί να κινείται με μεγάλη άνεση, παντού!
Το αφεντικό του, ο οποίος υιοθέτησε το κουταβάκι όταν ήταν μόλις έξι μηνών, και έκανε τα πάντα για να μπορέσει να του μάθει να συμπεριφέρεται σαν όλα τα υπόλοιπα σκυλάκια, παρά τη σοβαρή σωματική απώλειά του. Και τα κατάφερε!  
Σύμφωνα με τον ίδιο, το μικρό σκυλάκι, στα πρώτα του χρόνια, συνήθισε να κινείται σαν τη φώκια, σέρνοντας την κοιλιά του στο πάτωμα. Έτσι, εκείνος, επινόησε ένα πρόγραμμα «εκμάθησης» για να μάθει να στέκεται στα δυο του πόδια: Του έδινε την τροφή, κρατώντας την ψηλά, ώστε να το αναγκάσει να σταθεί στα πίσω του πόδια.

Το επόμενο βήμα, ήταν, να περπατάει κρατώντας ψηλά τις λιχουδιές, ώστε να τον αναγκάσει να κάνει και βήματα. Και να που τα κατάφερε, και τώρα, ο μικρός Ντιάν-Ντιάν, μπορεί και περπατά χωρίς κανένα πρόβλημα!

http://8entertainment.blogspot.gr ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!


πηγή koolnews.gr
         aniwthoi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"