Με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα στη Γιουροβίζιον


Με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα στη Γιουροβίζιον
Το τραγούδι Alcohol is free θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τελική φάση του 58ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στην πόλη Μάλμε της Σουηδίας, καθώς το συγκρότημα Koza Mostra με τη συμμετοχή του ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη είναι οι μεγάλοι νικητές του ελληνικού τελικού.

Το Alcohol is free, σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη επελέγη μετά από ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50/50, κατά τη διάρκεια της ειδικής βραδιάς που παρουσίασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο τελικός της Γιουροβίζιον θα γίνει το Σάββατο 18 Μαίου με όσα τραγούδια περάσουν από τούς δύο ημιτελικούς που θα προηγηθούν. Ο α΄ημιτελικός θα γίνει την Τρίτη 14 Μαίου και ο β' (κρίσιμος για την Ελλάδα αφού θα διαγωνιστεί σε πρώτη φάση το τραγούδι μας) την Πέμπτη 16 Μαίου.
 
Στον ελληνικό τελικό που φιλοξενήθηκε στο Gazi Music Hall το βράδυ της Δευτέρας, πρώτη από τους διαγωνιζόμενους ανέβηκε στο Stage η Θωμαή Απέργη με το One Last Kiss. Δεύτεροι βγήκαν ο Alex Leon με την Τζορτζίνα και το Angel τους. Τρίτοι κατά σειρά εμφανίστηκαν οι τελικοί νικητές Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη που ξεσήκωσαν το κοινό και τελευταία παρουσιάστηκε στην πίστα η Αγγελική Ηλιάδη με τις Χίλιες και μια Νύχτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!



X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"