Οι τεράστιες σακούλες του Beckham για ένα εσώρουχο!


Οι τεράστιες σακούλες του Beckham για ένα εσώρουχο!

Οι τεράστιες σακούλες του Beckham για ένα εσώρουχο!Με τεράστιες, υπερφυσικές, ογκώδεις σακούλες θέλησε να διαφημίσει ο άσσος του ποδοσφαίρου τη νέα σειρά εσωρούχων του στο Λονδίνο!

Ο David Beckham και η εταιρεία ρούχων με την οποία συνεργάζεται τελευταία βρήκε έναν διαφορετικό, ιδιαίτερο τρόπο να προωθήσει τα βρακάκια του ποσοσφαιριστή.
Τεράστιες, υπερμεγέθεις σακούλες "κοσμούν" τα πιο κεντρικά σημεία του Λονδίνου με την φάτσα του Beckham. Και να θέλεις να μην ασχοληθείς, στο επιβάλλουν!
athensbars.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"