Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χειρότερη μητέρα στον κόσμο!


Αυτή η μάνα υποβάλλει καθημερινά την 8χρονη κόρη της σε εξαντλητικά προγράμματα

και δίαιτες...
Ο λόγος? Θέλει όταν η κόρη της μεγαλώσει να γίνει η πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου.                                       Η μητέρα δήλωσε πως αυτό θα το καταφέρει πάση θυσία γι' αυτό και επιβάλλει στην κόρη της να ακολουθεί καθημερινά εξαντλητικά προγράμματα τα οποία ούτε ένας ενήλικος δε θα άντεχε.
Η μικρή μετά το σχολείο είναι αναγκασμένη να παρακολουθεί μαθήματα χορού, σχεδόν όλα τα είδη, τα οποία διαρκούν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί και κάποιες μέρες και μαθήματα ορθοφωνίας. 

Μάλιστα βάφει  και στολίζει κάθε μέρα την μικρή σαν να είναι ήδη σταρ, όπως λέει εκείνη. Ακόμα και όταν της έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας οι δάσκαλοι πως δεν γίνεται μια μαθήτρια, και μάλιστα τόσο μικρή, να πηγαίνει με τέτοια εμφάνιση στο σχολείο εκείνη τους απάντησε πως η κόρη της θα είναι κάθε μέρα όμορφη γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να περάσει κάποιος κυνηγός ταλέντων από την αυλή του σχολείου και πρέπει οπωσδήποτε να την προσέξει. 

Η πρόνοια που είναι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"